UNA EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA


Un espai privat al centre de Calella

La Suite Poupette és un espai culinari privat i exclusiu situat a l’interior de la casa modernista anomenada “Els Filipinos”, inclosa en l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Podreu disfrutar d’una experiència gastronòmica única i cel·lebrar les vostres reunions familiars, d’amics o de negocis en un ambient de confiança i proximitat al centre de Calella.

Mentre dura l’estància disfrutareu d’un àpat únic, on la xef cuinarà exclusivament per a vosaltres el menú pactat. Tot el menjar es prepara al moment i en directe davant dels convidats, i en qualsevol moment aquests poden accedir a la part dels fogons per a preguntar o, inclús, ajudar i fer de marmitó!

La cuina és un llenguatge mitjançant el qual es pot expressar harmonia, felicitat, bellesa, poesia, complexitat, màgia, humor, provocació, cultura.

Ferran Adrià

Tindreu temps per a estar amb els vostres amics i familiars i disfrutar d’un ambient de confiança i intimitat, tot mentre disfruteu de la bona gastronomia mediterrània i de l’encant de la casa d’”Els Filipinos”, una estància plena d’història.

Els Filipinos, una casa amb molta història

Una casa inclosa en el Patrimoni Arquitectònic de Catalunya

Es va començar a contruïr a l’any 1902 per encàrrec de Joan Soler Cendra, comerciant dedicat al comerç i importació de sedes i teixits. Com a empresari de l’època, residia a Manila, Filipines (colònia espanyola fins l’any 1898) i viatjava per a tot el món per tal de desenvolupar el seu negoci. Ell i la seva família estiuejaven a Calella i amb ells hi portaven el servei de la llar, els quals eren filipins. És d’aquí d’on sorgeix el peculiar sobrenom de la casa, que encara avui n’és conegut.
La casa mostra alguna de les característiques més significatives del moviment modernista: formes corbes, volumetries complexes i gran riquesa decorativa, especialment vegetal i floral, aplicada a qualsevol element de l’edifici, com per exemple la forja, vitralls o ceràmica vidrada.